Tombol a LOLmarkt-tal közös webshop
Bella, 2019.04.15.

Tombol a LOLmarkt-tal közös webshop

Színes-trabantos minta személyes kedvencünkSzínes-trabantos minta személyes kedvencünk


Alig két-három hete indítottuk el bolha-piac nevű webáruházunkat. Picit mi is meglepődtünk, de nagyon boldogok voltunk, hogy már az első nap érkezett be rendelés tőletek, és az aktivitás azóta is töretlen. Jó érzés látni, hogy nagyon vártátok a nyitást, és ilyen osztatlan sikert aratott a shop. Igyekszünk természetesen újabb és újabb egyedi, vagány mintákkal meghálálni a lelkesedéseteket.

Külön színfoltja a termékeinknek a Szabó Krisztina által megálmodott, kézzel rajzolt, egyedi tervezésű mintás holmik. Az SC Design mintái megjelennek utazós és veterán témában is. Stílusa leginkább a nők, anyukák kedvence. A műszakibb jellegű minták mellett így a család minden tagja talál magának valami kedvére valót.

Levélben érkezett olyan kérdés, hogy lehet-e minta-ötleteket küldeni? Naná! Nyugodtan küldhettek tippeket, ötleteket, kívánságokat és meglátjuk mit tudunk kihozni belőle.

Bátran küldjetek képet a tőlünk rendelt pólóban, pulcsiban, vászontáskával az oldalatokon pózolva is, és mi örömmel megosztjuk. ;)

Trabantos mintán túl színes a kínálat és folyamatosan bővítünk isTrabantos mintán túl színes a kínálat és folyamatosan bővítünk is

Szeretnénk kreatív játékokat is indítani, így mindneképpen érdemes lesz figyelni a különböző felületeket (Facebook, Insta/Instasztorik, Youtube, Blog), mert ott áramlik az információ a részletekről, tudnivalókról. Továbbra is számítunk rátok, és hálásak vagyunk, hogy velünk vagytok és követitek az agymenéseinket! :D

Galéria

Több bejegyzés