Ugar Brewery - TraBeer játék
Bella, 2018.12.29.

Makiról tudni kell, hogy szereti a sört. Nagyon. Ennek apropóján jött egy éve az ötlet, hogy mindenképpen alkotnunk kell valamit ezen a vonalon. Régebbről ismertük Katát és Zolit, az Ugar Brewery tulajdonosait, így nem is volt kérdés, hogy kihez forduljunk elképzeléseinkkel. Már az első beszélgetés alatt nagyon lelkesek voltak, egyre-másra jobbnál jobb gondolatok záporoztak. Így született meg a TraBeer ötlete 2018 tavaszán.

Pár üveggel...Pár üveggel...

A túra indulására már kaptunk is belőle négy kartonnal, ami hihetetlen gyorsasággal fogyott el. Egy részét helyben a startnál osztottuk szét, rengeteget sorsoltunk ki játékokon, pár üveggel Trabis barátok ittak meg, és egy dobozzal pedig elvittünk magunkkal a túrára, így Európa-szerte megismerték ezt a fantasztikus ízt.

Pár hónap alatt olyan népszerűségre tett szert a TraBeer, hogy folyamatosan kapjuk a leveleket tőletek, amiben mindenáron vásárolni akartok belőle, akármennyibe is kerül, mindenkinek kell. Sörimádóktól kezdve veteránosokon keresztül a címke-gyűjtőkig írnak nekünk, ami igazán jóleső érzés.

Ezen a ponton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy egyelőre ebben a formájában kereskedelmi forgalomban nem kapható, így sajnos vásárolni sem tudtok belőle. Ezért is bocsájtjuk inkább játékba őket.

Valahol Finnországban...Valahol Finnországban...

A hatalmas sikerre való tekintettel nem rég írtunk is Zoliéknak, hogy nincs mese, itt lincselés lesz, ha nincs több Trabant-sör. Ebben ők is teljes mértékben egyetérthettek, és most kaptunk is még egy kartonnal az üdítő nedűből. Ezek pedig már az utolsó darabok a most ismert jellegzetes sárga-címkés sörünkből.

Ha pedig minden számításunk beválik, a nyári Trabant-találkozókon már a kereskedelemben is kapható, vadiúj TraBeer-ünket kóstolgathatjátok! ;)

Ennek örömére indítunk egy játékot, amelyben nem kevesebb, mint 5, azaz öt üveg TraBeer talál gazdára!


A játék menete: 

  1. Ha esetleg valami véletlen folytán még nem tetted volna, iratkozz fel Youtube-csatornánkra, és kövess minket Instagramon! Ez egyébként azért is hasznos, mert így sokkal hamarabb értesülsz a hasonló játékokról, és egy halom érdekes tartalmat találsz.. ;)
  2. Jelen blogbejegyzés alatt írd meg kommentben, hogy kinek, és miért adtunk hálából TraBeert Svédországban! (Segít a videó!)
  3. Oszd meg Facebook-on nyilvánosan ezt a blogbejegyzést!

Ennyire egyszerű! :) Ezután pedig nincs is más dolgod, mint várni a sorsolást, azután pedig a postást.

Apropó sorsolás. A játék 2019. január 6-ig, vasárnapig tart.

Január 6-án este a fentiek alapján játszók között fogunk kisorsolni 5 üveggel a finomságból! Hajrá! :)

Egy pici segítség :)

A végére pedig egy picit bővebben a sörről:

6%-os simogató alkohol, mangós, narancsos, bergamotos illatok és ízek, valamint visszafogott komlókeserűség jellemzi.
ABV: 6%
IBU: 31
EBC: 11,7
Balling: 15,8 o
Komlók: Citra, Simcoe, Centennial
Maláták: Pale Ale, Pilsner, müncheni, búza

Galéria

Több bejegyzés
Partnereink
Az oldal használatánál Cookie-kat is szeretnénk tárolni. Engedélyezi ezeket? Adatkezelési tájékoztató
Engedélyezem
Nem engedélyezem