Debrecen Drive 2019.
Bella, 2019.05.28.

A hétvégén a Debreceni Bogarasok baráti társaságával közösen, meghívott kiállítóként mi is képviseltettük magunkat a nagysikerű Debrecen Drive-on. Az eseményt idén szervezték meg először, ami a szervezők nagy örömére igen jól sikerült, így bizonyosan lesz folytatása is. 

Szombaton reggel felállítottuk a standot és igyekeztünk feleleveníteni a túra emlékezetes pillanatait. Alighogy elkészültünk, már jöttek is az érdeklődők és a délelőtt folyamán rövid idő alatt megtelt a Nagyerdei Stadion teljes területe. Mi sem gondoltuk, hogy ennyire fogjátok szeretni a kiállításunkat és olyan sokan megkerestek minket. Nagyon jó érzés volt a sok pozitív visszajelzés, amit kaptunk, hogy mennyien követitek a túra utóéletét és minket, ezért nem tudunk elég hálásak lenni. :)

A rendezvényről folyamatosan tudósítottunk, így láthattatok pillanatképeket, videókat. Összefoglalóként pedig hoztunk még néhány fotót. 

Találkozunk legközelebb is! 


Ne felejtsetek el követni minket Instagramon, Facebookon és Youtubon, hogy tudjátok merre járunk és értesüljetek a fontos dolgokról. 

Galéria

Több bejegyzés
Partnereink
Az oldal használatánál Cookie-kat is szeretnénk tárolni. Engedélyezi ezeket? Adatkezelési tájékoztató
Engedélyezem
Nem engedélyezem