Tombol a LOLmarkt-tal közös webshop
Bella, 2019.09.09.

Tombol a LOLmarkt-tal közös webshop

Színes-trabantos minta személyes kedvencünkSzínes-trabantos minta személyes kedvencünk


Amióta elindítottuk bolha-piac nevű webáruházunkat, naponta számtalan rendelés érkezik be tőletek. Jó érzés látni, hogy ennyien szeretitek és örömmel viselitek a LOLmarkt-tal közös alkotásainkat. Igyekszünk természetesen újabb és újabb egyedi, vagány mintákkal meghálálni a lelkesedéseteket.

Legújabb mintákkal a LADA-fanoknak kedveztünk, ami szintén elképesztő népszerűségnek örvend. Voltak, akik egyből a pulcsi-póló csomagot válogatták össze, ez egy gyakori kombináció a vásárlók körében. Volt olyan is, aki pedig az egész családját ellátta ladás pólóval. 

Da!Da!

Továbbra is állandó favorit a Két ütem, két henger mintás holmi, legyen az váaszontáska, póló, vagy pulóver. Egyszerűen imádjátok. :D Nincs is nagyobb büszkeség egy autós rendezvényen, találkozón, mint amikor szembejön velünk  valamelyik saját mintás termékünk. 

Külön színfoltja a webshopnak a Szabó Krisztina által megálmodott, kézzel rajzolt, egyedi tervezésű minták. Az SC Design megjelenik utazós és veterán témában is. Stílusa leginkább a nők, anyukák kedvence.

Barkas őrületBarkas őrület

A műszakibb jellegű rajzok mellett így a család minden tagja talál magának valami kedvére valót.

Levélben érkezett olyan kérdés, hogy lehet-e minta-ötleteket küldeni? Naná! Nyugodtan küldhettek tippeket, ötleteket, kívánságokat és meglátjuk mit tudunk kihozni belőle.

Bátran küldjetek képet a tőlünk rendelt pólóban, pulcsiban, vászontáskával az oldalatokon pózolva is, és mi örömmel megosztjuk. ;)

Trabantos mintán túl színes a kínálat és folyamatosan bővítünk isTrabantos mintán túl színes a kínálat és folyamatosan bővítünk is

Szeretnénk kreatív játékokat is indítani, így mindneképpen érdemes lesz figyelni a különböző felületeket (Facebook, Insta/Instasztorik, Youtube, Blog), mert ott áramlik az információ a részletekről, tudnivalókról. Továbbra is számítunk rátok, és hálásak vagyunk, hogy velünk vagytok és követitek az agymenéseinket! :D

Galéria

Több bejegyzés
Partnereink
Az oldal használatánál Cookie-kat is szeretnénk tárolni. Engedélyezi ezeket? Adatkezelési tájékoztató
Engedélyezem
Nem engedélyezem