A híres Trabant-orr
Bella, 2018.07.21.
A híres Trabant-orr

Wááá, ki gondolta volna, amikor anno a Fábry Showban láttuk a Trabant-orrt, hogy egyszer ki is próbálhatjuk azt az összehasonlíthatatlan élményt, amit ebbe a szerkezetbe ülve érez az ember, ha beindul a gépezet. Úgy becsavarodsz, hogy azt elmondani nem lehet. Egyszerűen ki kell próbálni! 

Tovább olvasom
Rózsa utcafesztivál és közönségtalálkozó
Bella, 2018.07.21.

Első tévés aktivitásunkat rögtön egy második követte, mégpedig a TV2-nél, nem is akárhogyan. A Rózsa Utcafesztivál apropóján, Porkoláb Gyöngyi jóvoltából nyílt lehetőségünk a Mokka című reggeli adásban beszélni a túráról és debreceni kötődésünkről.

Tovább olvasom
2T olaj ellátmány és televíziós jelenés
Bella, 2018.07.21.

Túra előkészítő titkos noteszünkben egyik este a többiekkel közösen számszerűen is megnéztük a túrát. Benzin ennyi, olaj annyi, kaja amannyi..stb. Háát na, ezt is számba kell venni, sakkoztunk, számolgattunk, miként lesz, hogy csináljuk.

Tovább olvasom
Fényező kerítése bárhonnan
Bella, 2018.07.21.

A kedves leveleken túl,- még a mi meglepődésünkre is - úgy jöttek a támogatói megkeresések, hogy csak kapkodtuk a fejünket. Elsőként a VIP csomagot vitték el, egy fiatalos, a mai piacnak minden fronton megfelelni törekvő, naprakész biztosító cég, akik egyúttal megkeresésükben felajánlották, hogy biztosítják utazásunkat. Ezzel felprögött körülöttünk minden, a szervezési folyamatok, egyeztetések.

Tovább olvasom
Hivatalos bejelentés
Bella, 2018.07.21.

Barátainkkal, útitársainkkal, Barbival és Petivel és kis Trabantjukkal BoDoBáccsal közösen, csapatunk másik felének bemutatkozásával egybekötve megtörtént a nagy-naagy bejelentés. Immár a vlogcsatornánkon is. A hivatalos Totalcar túrabejelentő cikk után már illő volt, hiszen a népszerű autósmagazin meghozta az érdeklődést.

Tovább olvasom
Motor ki, kaszni le
Bella, 2018.07.21.

Jópár hónapig nem volt vlogrész, hiszen mi már komolyan szervezkedtünk a háttérben. Úgy voltunk a dolgokkal, hogy bármi legyen is a tárgyalások, egyeztetések sorsa, eredménye, a túrától függetlenül BoLHa új fényt fog kapni.

Tovább olvasom
BoLHa projekt elindult
Bella, 2018.07.21.

Miután durván egy héten belül a második garázsunkat fogyasztottuk és laktuk be végül, megkezdődtek a munkálatok. Amint köztudott: - Szétfelé könnyen jön.. Összerakni lesz sok.. Volt is benne igazság, meg nem is. Lássuk azt a nagy lendületű nekirugaszkodást.

Tovább olvasom
Garázsvarázs
Bella, 2018.07.21.

Első akadály, hogy a Trabi akkor még Tiszaújvárosban, a szülői házban volt. Ahhoz, hogy velünk érdemben tudjunk előre lépni a túra ügyében, kell egy garázs a közelben. Természetesen Mátóéknál semmi sem megy egyszerűen...

Tovább olvasom