Köt minket a népakarat! - Valami készülőben
Bella, 2018.11.13.

Köt minket a népakarat! Kérdéseitekre a válasz, hogy lesz-e következő túra nem is válaszolhatnánk mást, csak hogy - naná!

Végtelen utakonVégtelen utakon

Már megvan a következő, sőt az azt következő túra elképzelt uticélja is, bár utóbbi még igen távoli. 

Az a megtiszteltetés ért Bennünket, hogy a túráról szóló élménybeszámolónkkal tiszteletjegyet nyertünk a novemberi Járatlan Utakon Fesztiválra. Sajnos ennek a kedves invitálásnak most egyéb elfoglaltságaink miatt nem tudunk eleget tenni, azonban februárban már előadóként veszünk részt a rendezvényen. 

Elpöfögünk a világ végére isElpöfögünk a világ végére is

Örül a szívünk, hogy cikkeink, előadásaink, videóink révén is a Trabant kultuszát öregbíthetjük, és hogy egyre inkább megbecsült hobbiautóvá nőtte ki magát.

Köztudott, hogy a Trabant már a maga korában is elavult autónak számított. Volt egy időszak, amikor mindenki szabadult volna tőle, bizonyos jogszabályi korlátozás okán, sok lealacsonyító jelzőt kapott, mondták büdösnek, kinevették sokan. Mára ez fokozatosan fordult az ellenkezőjére, és válik egyre népszerűbbé a nosztalgiázó idősebb, és különleges élvezetet hajszoló, fanatikus fiatalok körében.
A Trabant hobbiautó, vele utazni egy igazi életérzés.A Trabant hobbiautó, vele utazni egy igazi életérzés.
Utazásunk célja volt részben az is, hogy bizonyítsuk: egy öreg Trabanttal is el lehet jutni bárhová, ha az ember rendszeresen karban tartja. A Trabant hobbiautó, vele utazni egy igazi életérzés.

A következő túra kérdésén túl persze vannak közeli álmaink, amelynek megvalósításán már lelkesen dolgozunk. Reméljük, hogy mihamarabb bejelenthetjük nektek, mire készülünk, hiszen már voltak korábbi elhintések. 

Folyton agymenésünk vanFolyton agymenésünk van...

 

Ugyanis most egy olyan ötlet kivitelezésén munkálkodunk Makival, ami értetek és leginkább nektek van.

Galéria

Több bejegyzés
Partnereink
Az oldal használatánál Cookie-kat is szeretnénk tárolni. Engedélyezi ezeket? Adatkezelési tájékoztató
Engedélyezem
Nem engedélyezem