Trabantszerelem - tovább is van, mondjam még
Bella, 2020.06.30.

Újabb és újabb meghívást kapunk, főként a túra apropoján, hogy idézzük fel az egész utazást, meséljünk annak utóhatásairól és a Trabantszerelemről. A tavalyi évben már nem tudtunk eleget tenni az ilyen megkereséseknek és idén is kicsi az esély, hogy el tudjuk-e vállalni a felkéréseket, hiszen most már a kislányunk miatt komoly logisztikát igényel egy-egy eseményen résztvenni.

 

Kis trabis-rajongóKis trabis-rajongó

 

A Lust for Life in Action két oszlopos tagjának, Szilvinek és Levinek még tartozunk egy élménybeszámolóval. Az általuk szervezett eseményen számos izgalmas utazó meséli el kalandjait, képekkel, videókkal szinesítve, amelyet közösségi oldalukon előben is közvetítenek. Helyszíne Budapest, az Önfejlesztők háza. A fővárosi kötődés miatt kérdéses, hogy a közeljövőben be tudunk-e iktatni egy ilyen pesti utat.

 

Ambient Hotel és Spa, SikondaAmbient Hotel és Spa, Sikonda

 

A másik ismert esemény a Járatlan utakon fesztivál, szintén Budapesti helyszínnel a Fáklya Klubban. Egyszer biztosan összhozzuk, hogy mi is csatlakozzunk az előadók sorába, de idén még tuti kimarad ez a nívós rendezvény. 

Incognito Világjáró KlubIncognito Világjáró Klub, Debrecen

A következő, szívünknek kedves rendezvénysorozat, amelyben már mi is részt vehettünk a Világjáró Klub szervezésében lebonyolított esemény volt a debreceni Incognito Klubban. Az új helyszín, Eger még várat magára, de előnye, hogy már itt élünk a szomszédságban, így sokkal könnyebben mozgunk. Bízunk benne, hogy a helyieknek is tarthatunk egy élménydús és izgalmas beszámolót, és talán a jövöbeni terveinkről is ejtünk néhány szót.

 

 

A legfrissebb ötlet egy ilyen közvetlen beszélgetésre egy jóbarátunk, fejéből pattant ki, amelynek színtere az Egri Bikavér Ünnep. *juhhú* Egyetlen, icipici, aprócska bibi, hogy BoLHát ugyan sikerült becokizni abba a hatalmas garázsba, de ki már csak egy saját, különbejáratú ajtón tudjuk kivarázsolni(*ha nem akarunk sokat kínlódni a legózással*). Tehááát...vágjál lyukat a kádba! Ja, nem! Vágjál ajtót a garázs falára! De miiikooor???? :D Hát igen... Szóval ez egy megoldandó probléma. 

Dióhéjban így áll a helyzet most, hogy mire alakul még augusztusig utóbbi elképzelést azt nyomon követhetitek Instán, Facebookon, illetve itt. 

Galéria

Több bejegyzés
Partnereink
Az oldal használatánál Cookie-kat is szeretnénk tárolni. Engedélyezi ezeket? Adatkezelési tájékoztató
Engedélyezem
Nem engedélyezem